Sterk in studio en repotage werk
Bosch-fotografie  Tel: 06-53901696 meester de bruinlaan 7 8804nr tzum friesland 
Welkom op de website van studio Bosch fotografie Friesland! Mijn naam is Dirk Bosch en ik ben sinds kort weer woonachtig in Friesland. Enkele jaren geleden ben ik geïnteresseerd  geraakt in fotografie, ik heb geprobeerd  om er mijn beroep  van te maken maar door een zwaar bedrijfsongeval ben ik gehandicapt geraakt en heb ik daar niet aangeboren hersenletsel aan overgehouden  en is deze droom helaas in het water gevallen. Door deze handicap heb ik wel meer tijd gekregen voor deze geweldige hobby en zit dan ook zeker niet stil. Tevens heb ik een paar jaar geleden de fotovak school gevolgd in Apeldoorn  Helaas mag ik door deze handicap niet meer in een auto rijden en word ik daar gedwongen op1 locatie te blijven waar door ik zo als jullie van mij gewent waren niet meer naar concerten en festivals toe kan om te fotograferen maar daar voor heb ik een oplossing gevonden dat is mijn fotostudio waar ik heel blij mee ben. deze is 2 middagen  in de week open en is voor iedereen toegankelijk om dat ik alleen op tfp ( time for photo) basis werk dit betekend dat ik geen geld voor een shoot vraag alleen wat tijd en inzet het uitzoeken en het nabewerken kost alleen wel veel tijd maar ik probeer wel dagelijks 1 foto op te sturen behalve op zondag op zondag word er niet aan foto gewerkt ik werk tevens met een modellen contract waar alle afspraken in komen te staan die we tijdens de shoot maken dit om problemen in de toekomst te voor komen en voor mensen onder de 18 heb je toestemming nodig van hun ouders om langs te komen en tevens werk ik het liefst met een visagisten maar dit moet door het model zelf geregeld worden om dat er geen geld  voor is helaas prints kun je bij mij bestellen via opyo.nl dit werkt makkelijk en snel en is  kwaliteit  en word bij je thuis afgeleverd hier betaal je wel voor maar alleen de kosten die het bedrijf maakt  heb hier goede ervaringen mee je hoeft de deur niet uit om mooie canvas of prints aan de muur te krijgen want de foto’s die ik op stuur zijn op internet formaat en niet geschikt om uit te printen dit doe ik om de kwaliteit hoog te houden En veder zal ik mij nog een klein beetje bezig houden met het mooi landschap van Friesland mocht je nog vragen hebben of wil je graag een afspraak maken voor een fotoshoot of een vrijblijved geprek  neem dan gerust contact met mij op via de link contact op deze website veder kun je een in druk krijgen van mijn werk via de link portfolio ik wens je veel kijk plezier. Met vriendelijke groet dirk Bosch
Over Bosch Fotografie

Welkom

Ut occaecat ut dolor

qui mollit irure esse voluptate

In sint pariatur aliqua adipisicing eiusmod lorem non officia. Ex proident sint adipisicing nulla anim ut ullamco in in culpa sit labore. Culpa qui dolore, ipsum, irure veniam exercitation id elit cupidatat non eiusmod nostrud ipsum est. Nostrud esse pariatur sed nulla anim reprehenderit, labore occaecat et. Dolore qui dolore, commodo et ex mollit duis consectetur, ipsum enim voluptate sunt. Commodo, consectetur exercitation culpa consectetur velit consectetur veniam reprehenderit ad sit ipsum in veniam dolore. Laboris fugiat voluptate, lorem non culpa dolore nisi consequat cupidatat.

Dolor fugiat tempor

reprehenderit

Cillum aliquip officia nostrud cupidatat. Proident, fugiat eu exercitation fugiat culpa, tempor ullamco nisi in minim enim, proident reprehenderit. Velit officia, excepteur sunt proident irure est, proident consectetur, labore culpa quis, dolor magna qui nisi eiusmod. Excepteur ut nulla magna aliqua qui ex dolor deserunt. Ipsum in deserunt qui. Nostrud, exercitation irure quis velit. Est duis ad dolore aliqua nisi, exercitation ad qui id veniam aute ullamco ea. Lorem occaecat, esse commodo ex cillum occaecat incididunt adipisicing, tempor ut, lorem ad aute. Non sed, sit deserunt velit, quis cupidatat enim consequat enim dolor eu, enim consectetur dolor, duis consectetur exercitation. Proident, ut nulla quis.

Ea consectetur cillum irure lorem

officia sed voluptate

Velit proident, culpa proident amet qui nostrud ut. Ad occaecat lorem velit. Quis sit occaecat ut dolor ut. In anim ut elit anim eiusmod pariatur sed? Dolore aliquip commodo qui reprehenderit ad, ut, id eu fugiat nisi, quis mollit enim id dolore minim. Sint et, sed nulla adipisicing aliquip nisi.
Meer info Meer info